Satış ve Danışma Hattı: 0324 722 22 15

29.10.2016 TARİHİNDE YAPILAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TUTANAĞI ANASAYFA Firma Adı 29.10.2016 TARİHİNDE YAPILAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TUTANAĞI

2016-11-03 - 12:14 / Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FLAMİNGO 10 TATİL SİTESİ SAKİNLERİ

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

29.10.2016 tarih ve saat 18.00 da toplantıyı yönetim kurulu başkanı açmıştır.

Divan kurulu oluşturulması ile ilgili önerge sunulmuş önerge oy birliğiyle kabul edilmiştir.Divan başkanlığına Yusuf Erdoğdu üyeliklere Levent Sarıkaya ve Haydar Sezgin oy birliğiyle seçilmiştir.

Divan başkanı söz alıp toplantıyı açmıştır.Hazirun cetveli incelenmiş 65 kişi Asil,61 kişinin vekaleten toplantıya katıldığı anlaşılmıştır.

Divan başkanı gündemi okuyup,gündeme ilave olup olmadığını sormuştur.Divan başkanlığına verilen  önergeyle 16.07.2016  tarihinde yapılan olağan genel kurulda yapımı için bütçesi ayrılan pencerelerin  PVC İle kapatılması (merdiven boşluklarındaki) işinin sehven divan  tutanağına geçmediği belirtilerek konunun karar altına alınması hususunun gündeme ilave istenmiş olup yapılan oylama ile gündeme oy birliğiyle alınmıştır.

Gündemin 3. Maddesi ile başkanlık divanına toplantı tutanaklarının imzalanması yetkisi oya sunulmuş ve oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 4.maddesine geçilmiş gündem ilaveleri ile oylanarak kabul edilmiştir.

Gündemin 5 maddesine geçilmiş  yönetim kurulu başkanı Faruk Kaban asansörlerin bakımı ile ilgili konuda üyeleri bilgilendirmiştir.

Asansör bakım giderleriyle ilgili olarak tüm asansörler için MAVİ Etiket alınabilmesi amacı ile her bağımsız bölüm için  550.00 tl.(beşyüzelli türk lirası) EK aidatın Aralık-2016 dan başlamak üzere

İLK TAKSİT :100 TL.(ARALIK- 2016)

OCAK-2017 :100 TL

ŞUBAT-2017:100 TL

MART-2017  :100 TL

NİSAN-2017 :150 TL

Olarak ödenmesi oybirliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 7.maddesine geçilmiş verilen önergeyle 16 TEMMUZ 2016 tarihinde yapılan olağan genel kurul kurulda merdiven  boşluklarındaki pencerelerin PVC ile kapatılması ve yürüyüş yollarının parke ile kaplanması konusunda bütçe ayrılıp karar alındığı halde pencere yapımının toplantı tutanağına sehven yazılmadığı belirtilerek yeniden karar alınması ve toplanan bütçeden artan para olduğu takdirde sitenin başka ihtiyaçlarına harcanabilmesi için yönetim kuruluna harcama fasılları arasında transfer yapabilme yetkisi istenmiştir.Her iki konu oya sunularak oy birliğiyle kabul edilmiştir.

Dilek ve temenniler den sonra toplantı sona ermiştir.

Yusuf  ERDOĞDU                           Levent SARIKAYA                           Haydar SEZGİN

Divan Başkanı                                         Üye                                                 Üye